H εταιρεία


 Η Building Future δημιουργήθηκε to 2008, με σκοπό να κτίσει το δικό σας μέλλον, με οικολογικές προδιαγραφές και σύγχρονους αυτοματισμούς.

Το όραμα αυτό επιτυγχάνεται, χάρη στην πολύχρονη και πολύπλευρη εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των στελεχών και των συνεργατών μας, την διαρκή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων και την διάθεση για ολοκληρωμένη δουλειά με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Αντιμετωπίζουμε το κάθε έργο μας σαν Έργο Τέχνης, κάθε φορά μοναδικό, απεικονίζοντας τα θέλω του ιδιοκτήτη, στην κατοικία ή τις ανάγκες του επιχειρηματία, στους επαγγελματικούς χώρους. Αυτός είναι και ο λόγος που κατασκευάζουμε κατόπιν παραγγελίας. Αναλαμβάνοντας το πρώτο στάδιο, την ανεύρεση του κατάλληλου χώρου οικοδόμησης (οικοπέδου) και φτάνοντας στο ολοκληρωμένο έργο, παραδίδοντας υπεύθυνα το κλειδί στο χέρι σας.

 

Ακόμη, αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε έργο, σε ότι στάδιο και αν βρίσκεται.

Πρώτο μέλημά μας, είναι η μέγιστη ικανοποίηση του ιδιοκτήτη σε κάθε στάδιο του έργου, γι’ αυτό θα θέλαμε να σας περιγράψουμε τη πορεία που ακολουθούμε στα έργα Ολοκληρωμένης Κατασκευής.

Η οικονομική προσφορά κατασκευής που θα λάβετε, κατόπιν συνάντησης μας, θα βασίζεται πλήρως στην άρτια πολυετή τεχνογνωσία μας στη διαρκή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων, χρησιμοποιώντας μόνο πρωτοποριακές μεθόδους σε κάθε στάδιο του έργου και ασφαλώς, στην σταθερή επένδυση  υψηλής ποιότητας υλικών κατασκευής.

 

Ακολουθώντας βασικές αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού και παρακολουθώντας τα συνεχώς αναβαθμισμένα κτιριακά πρότυπα, δημιουργούμε κάθε είδους κατασκευής Παθητικού Κτιρίου με κύριο πλεονέκτημα την ενεργειακή εξοικονόμησή του.

 

Ανεξάρτητα από το κλίμα ή την περιοχή, τα Παθητικά Κτίρια διατηρούν όλο το χρόνο ευχάριστη θερμοκρασία με υψηλή ενεργειακή απόδοση, άνεση, οικονομία και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

 

Το Παθητικό Κτίριο δίνει έμφαση στα εξαιρετικής ποιότητας και τεχνολογίας υλικά, με υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης στην εξωτερική τοιχοποιία, παράθυρα και πόρτες υψηλών θερμομονωτικών προδιαγραφών με εξοικονόμηση στη Ψύξη – Θέρμανση έως 60 – 70% του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

 Ασφαλώς, σε ένα Παθητικό Κτίριο με άριστες τεχνικές προδιαγραφές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αυτοματοποιημένα συστήματα ελέγχου για την εφαρμογή  Έξυπνου Κτιρίου. Για την επίτευξη αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής αυτοματισμού, χρησιμοποιούμε ηλεκτρολογικές  εγκαταστάσεις του Ευρωπαϊκού συστήματος ΚΝΧ για αυτόματο έλεγχο των λειτουργιών του κτιρίου. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρότυπο ελέγχου και επικοινωνίας κτιριακών αυτοματισμών, το οποίο υποστηρίζει όλους τους κτιριακούς αυτοματισμούς, είναι νούμερο 1 παγκοσμίως και χρησιμοποιείται από 300 περίπου κατασκευαστές για χιλιάδες διαφορετικές συσκευές, σε 120 χώρες.

 

Το βασικό πλεονέκτημα της τεχνολογίας “Έξυπνο Κτίριο” είναι η δυνατότητα παρακολούθησης και  “Έξυπνης Διαχείρισης” όλων των χώρων και εγκαταστάσεων του κτιρίου ή της μονάδας με οποιοδήποτε τρόπο επικοινωνίας (μέσω σταθερού τηλεφώνου, κινητού τηλεφώνου, διαδικτύου).

 

Έτσι απολαμβάνουμε την πολύ μεγάλη ασφάλεια, την ενεργειακή διαχείριση, (επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος), τα συστήματα ελέγχου εισόδου (έλεγχος και επίβλεψη από απόσταση κ.α.), την άνεση και την ευκολία, και όλες τις ασύλληπτες λειτουργίες και εφαρμογές των συστημάτων που μπορούμε να προγραμματίσουμε, χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία του μέλλοντος στη ζωή μας σήμερα, για ένα ξενοδοχείο υψηλού επιπέδου.

 Αφού μελετήσετε τη προσφορά μας, μπορούμε να συζητήσουμε και να αναλύσουμε τις λεπτομέρειες του έργου, να λύσουμε όλες σας τις απορίες, να συνδυάσουμε νέες προτάσεις και μοντέρνες οικονομικές καινοτομίες για κάθε τύπου διαμερίσματα, να προτείνουμε ιδέες και λύσεις και να βρούμε μαζί αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και σας ικανοποιεί!

 

 Επίσης, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι, με τη συμφωνία του έργου κατασκευής και την αποδοχή της προσφοράς, υπογράφεται το Ιδιωτικό Συμφωνητικό Κατασκευής, το οποίο θα περιέχει αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια τα στάδια των εργασιών, όλα τα υλικά και τις ποιότητες που θα χρησιμοποιηθούν, τον τρόπο πληρωμής και βεβαίως το χρόνο παράδοσης του έργου.

 

 Καθώς οι εργασίες θα προχωράνε, εσείς θα ενημερώνεστε συνεχώς για την εξέλιξή τους. Το έργο θα αποπερατωθεί εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος και η παράδοσή του θα γίνει σε σας με το Κλειδί στο Χέρι!

 

 Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και γνώση σε θέματα νέων τεχνολογιών και συστημάτων δόμησης, τα οποία και εφαρμόζουμε στην πράξη στις κατασκευές μας.

 

Η ικανοποίηση μας έως σήμερα, είναι πρωτίστως ΗΘΙΚΗ, διότι κοντά μας, όνειρα και σχέδια απλών ανθρώπων, επιχειρηματιών και επενδυτών γίνονται πραγματικότητα.

 

 Γιατί συμβαίνει αυτό? 

 

Γιατί έχουμε 2 μυστικά επιτυχίας- και τα μοιραζόμαστε.

 

 Μυστικό 1: 

 Είτε πρόκειται για μία μικρή ανακαίνιση, είτε για ένα πολύ μεγάλο έργο, ΕΞΑΡΧΗΣ λαμβάνετε ΑΜΕΣΑ μελέτη και προσφορά, με ΑΚΡΙΒΗ κόστη και χρονοδιαγράμματα, καθώς και ΤΕΛΙΚΟ ποσό κατασκευής.

 

Μυστικό 2: 

 Η τελική τιμή στην προσφορά μας, δεν αφήνει περιθώρια για 2η σκέψη.

 Είναι ΕΚΤΟΣ συναγωνισμού. 

 

 Η Building Future Constructions πρωτοπορεί σε κάθε της έργο, εκτελώντας μόνο κορυφαίες κατασκευές κάθε είδους, με καθαρά συμβόλαια και γραπτές αναλυτικές συμφωνίες.

 

 Όλα αυτά, είμαστε ΕΜΕΙΣ.

 

Υποστηρίζουμε ΠΑΝΤΑ, αυτό που σας προτείνουμε.